Energie voor onze stakeholders

Onze stakeholders hebben verschillende behoeften. Om hen zo goed mogelijk te helpen, gaan we met hen in gesprek. Samen bepalen we wat er nodig is om de energietoekomst vorm te geven.

Klanten

De zekerheid van energie is voor klanten het belangrijkst. Daarom staan we dag en nacht klaar voor een betrouwbare energievoorziening. We willen dat gemak voor klanten centraal staat. Alliander faciliteert de overgang naar een duurzame energievoorziening en is de natuurlijke partner in de ontwikkeling en uitvoering van energiebeleid.

Aandeelhouders en investeerders

Een stevige financiële basis is de voorwaarde voor onze maatschappelijke opdracht om een betrouwbare energievoorziening te realiseren. Met focus op een duurzame bedrijfsvoering streven we ernaar onze maatschappelijke en financiële doelstellingen te handhaven.

Medewerkers

Onze medewerkers maken het mogelijk dat we de betrouwbaarheid van onze netten blijven garanderen en tegelijk nieuwe ontwikkelingen in de energiemarkt kunnen faciliteren. Wij blijven bouwen aan een organisatie waar medewerkers vertrouwen hebben in de professionaliteit en het vakmanschap van collega’s.